Erlend S.
Så vidt jeg har skjønt så er det slik at når man handler noe fra en norsk nettbutikk så har man returett en viss periode. Hvor mange dager er den perioden på? Har det noe å si om emballasjen er brutt? Hvis det er et kamera, et minnekort og et objektiv og man har testet det med f.eks 50 bilder, har man fortsatt returett?
#1
#1
Bård Ivar F.
1
"Loven inneholder krav til avtalen, og gir forbrukeren rett til å gå fra avtalen i 14 dager (angrerett)."

http://kringlyd.no
Hosted by ProIsp
#2
#2
Bård Ivar F.
1
bildebildebildepower.no er eksemplariske når det gjelder å holde hva de lover ifm. kjøp på nettet basert på egen erfaring.

SPØRSMÅL OG SVAR - 60 dager åpent kjøp:
"Er det noe krav til det som skal leveres tilbake?

Produktet skal leveres tilbake i samme stand som da det ble kjøpt. Alt tilbehør som fulgte med produktet, må også returneres. Ved tydelig bruk/slitasje vil returretten frafalle. Hvis mulig, ta med emballasjen."

http://kringlyd.no
Hosted by ProIsp
Bård Ivar F.
power.no kundeservice ble kontaktet ifm. et kjøp før jul i fjor og de gjorde meg oppmerksom spesielt på at varen kunne fint returneres uten emballasje...
Jeg takket og bukket for hjelpen og kjøpte toppmodellen via nettet hos power.no fordi den plutselig var justert kraftig ned i pris. Den allerede åpnede varen ble returnert uten emballasje samtidig som ny ble hentet - helt topp kundebehandling :)
Åpne uskalert versjon i eget vindu